Trollsvans

Alla inlägg den 13 januari 2016

Av Johanna Mattsson - 13 januari 2016 15:27

Som arbetslös så är mina dagar inte roligare än att jag stiger upp, går ut med hunden, matar hunden, frukost, ligger på sängen, lunch, ut med hunden, ligger på sängen, middag, ut med hunden, mata hunden, gå och lägga sig. Repeat every day. Men ibland har jag faktiskt dagar då jag måste göra saker, som idag.

Upp klockan tjugo i 7 för att gå en runda i skogen med vovven utan att se vart jag satte fötterna. Frukost och sedan rulla iväg till bussen för att träffa en läkare med "skötaren" vid nio. Väl där fick jag höra att min skötare var sjuk för dagen så det var bara läkaren jag träffade idag. Detta är något jag har jättesvårt för då det är jobbigt när planerna ändras fem minuter innan man ska göra något. Men det fick gå i alla fall och mötet varade i typ tio minuter så det gick väl ingen större nöd på mig. Däremot skulle jag ha ett möte med psykologen vid 10 vilket betydde att jag plötsligt hade ytterligare 50 minuter att slå ihjäl. Som tur väl var så hade personen som informerat mig om att min skötare var sjuk pratat med psykologen och han hade faktiskt tid över så att jag inte behövde vänta till klockan 10. Därmed kom jag hem tidigare än vad jag hade räknat med så jag hann mellanlanda lite innan jag gick ut med vovven. Medan jag var ute så slog det mig att jag borde spåra med Yoda snart igen då det var ungefär två veckor sedan. Men då det är så motigt att gå ut och lägga spåret så jag tänkte att jag gör det antingen imorgon eller om någon annan lägger det åt mig idag. Det slutade med att jag, min syster och Yoda gick ut i skogen. Sofie lade spåret medan jag roade Yoda med annat. Sedan gick vi en runda för att det skulle få ligga i åtminstone ett par minuter innan jag och Yoda gick det. Precis som alla andra gånger så springer han alldeles för fort när han spårar och går utanför spåret, trots detta så tar han alla saker som blivit utlagda så jag är nöjd.

Efter att ha haft "fullt upp" hela dagen så känner jag inte för att göra något mer på typ en vecka nu haha.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Johanna heter jag, en 22årig arbetslös tråkmåns. I skrivande stund bor jag fortfarande hemma hos mina föräldrar tillsammans med min dobermann Yoda på cirkus 2 år. Det är väl i första hand oss två den här bloggen kommer handla om även om många inlägg som

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<<
Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards